Caini de rasa

Istoric Rasa de caini Airedale Terrier isi are originea in zona de langa raul Aire din Scotia la inceputul anilor 1800. rasa a fost preferata de catre fermierii care aveau nevoie de un terrier de mai mari dimeniuni, care sa aiba un simt mai bun de

Akita mai este denumit Akita Ken, este un caine de dimensiuni mari, care isi are originea in Japonia. Numele sau vine de la Prefectura Akita, care este situata in regiunea Tohoku din Japonia. Stramosii Akita au fost utilizati la vanatoare de catre m

American Staffordshire Terrier sau mai simplu, Amstaff, isi are originea in secolul 19 in regiunea Staffordshire din Anglia si reprezinta un amestec de bulldog si alte rase de caini din categoria terrierilor. In cadrul acestui proces de reproductie v

Istoria spune foarte putine despre rasa de caini Basset Hound pana in jurul anilor 1500 cand se spunea doar ca este un vanator de bursuci.Odata ce Basset-ul a capatat popularitate, a adunat multi admiratori, de la King Edward VII pana la Shakespeare.

Beagle este o rasa de vanatoare la baza dar care in prezent se utilizeaza mai mult drept caine de companie.

Originele acestui caine sunt confundate de cle mai multe ori cu ale Bichon-ului Maltez, deoarece stramosii acestor doua rase sunt mentionate de Aritotel ca fiind aceiasi, sub denumire de "melitenses bastoane de lemn". Deja cunoscut in epoca romana ca

Rasa de caini Bichon Frise s-a format in zona mediteraneana stramos fiind rasa de apa Barbet. Mai tarziu rasa a fost denumita Barbichon. Ulterior aceasta denumire a fost redusa la "Bichon". Rase similare care s-au format din Barbet au fost Poodle (de

Rasa Bichon Havanez isi are originea in Cuba si face parte din familia Bichon-ilor.Lapdogs bichon a stat la baza formarii rasei Bichon havanez, rasa care a fost importata de pe continentul european in timpul secolului al 17-lea. Bichon-ul original, m

Rasa de caini Bichon Maltez este una din cele mai vechi europene. Rasa bichon maltez poate fi urmarita de-a lungul mai multor secole; insusi Charles Darwin plaseaza aceasta rasa ca avandu-si inceputul 6000 i.Hr.

Rasa Bobtail a fost folosita in trecut ca un caine de turma. Exista foarte multe teorii cu privire la originile acestei rase de caini. Multi specialisti cred ca rasa descinde din Barbone si Deerhound. Altii cred ca provine din Briard sau Bergamasco s

Rasa de caini Border Collie provine din insulele britanice dintre granitele Angliei si Scotiei. Unii specialisti afirma ca denumire de Collie provine de la cuvantul Gaelic, pe cand altii sustin ca provine de la cuvantul "coalie" care tradus inseamna

Rasa de caini Boxer este cunoscuta ca fiind de origine germana si era folosita in trecut la vanatoarea de cerbi, mistreti si chiar ursi; rolul cainelui boxer era ca dupa impuscare sa tina vanatul jos pana la sosirea vanatorului.

Rasa de caini Brac German cu par scurt se mai numeste Pointer German cu par scurt si a fost dezvoltata in jurul anilor 1800 ca rasa de vanatoare. Rasa a descins din vechii pointeri spanioli care au fost incrucisati la randul lor cu alte rase de vanat

Briard-ul este o rasa de caini atasata de stapan, pretabila pentru orice familie care isi doreste un caine echilibrat.

Rasa de caini Bull Terrier a fost dezvoltata intial in jurul anilor 1800, cand luptele cu taurii au devenit foarte populare. Scopul crescatorilor din acele vremuri era de a crea un caine de dimeniuni nu foarte mari, foarte puternic si curajos, cu o m

Bulldog American, rasa de caini atat de paza cat si de companie, pretabila pentru orice familie care-si doreste un caine vigilent.

Cainele Bulldog Englez este o iubita rasa de companie care se preteaza excelent pentru viata de apartament.

Rasa Bulldog Francez este una pretabila pentru familiile cu copii.

Bullmastiff-ul este o rasa de paza excelenta; este un caine echilibrat care se intelege foarte bine cu copii si cat si cu celelalte animale de companie; este in egala masura un foarte bun caine de paza cat si un foarte bun caine de companie.

Rasa de caini Cane Corso se preteaza pentru aceia dintre dumneavoastra care isi doresc un excelent caine de paza si protectia proprietatii.

Rasa Caniche se mai denumeste Poodle si este un caine potrivit pentru oricine isi doreste un animal de companie vesel si atasat de stapan.

Cavalier King Charles Spaniel - rasa de caini de companie pretabila pentru famillie cu sa fara copii.

Chihuahua este cea mai mica rasa de caini din lume, la maturitate nedepasind greutatea de 2 kg.

Rasa Chow-Chow are utilitatea atat a unui caine de paza cat si a unuia de companie.

Alte nume: Malinois, Chien de Berger Belge, Mechelse Shepherd Zona de origine: Belgia

Cainele Ciobanesc Carpatin reprezinta una din cele mai cunoscute rase de caini romanesti.

Cainele Ciobanesc Caucazian reprezinta una din cele mai iubite rase de paza atat din Romania cat si din fosta U.R.S.S.

Alte nume: Central Asian dog, Central Asian Shepherd, Central Asian Sheepdog, Central Asian Ovcharka, Sredneaziatskaya Ovcharka, CAO, Central Asian Ovtcharka, Alabai etc.

Rasa Ciobanesc de Berna poate comporta atat ca un caine de paza cat si ca un caine de companie.

Rasa Ciobanesc German reprezinta cea mai cunoscuta si populara rasa de caini din lume.

Ciobanesc Mioritic - rasa de caini romaneasca foarte populara in randul pastorilor; este un bun paznic al oilor.

Cocker Spaniel - rasa de caini pretabila atat pentru companie cat si pentru vanatoare.

Collie este una din cele mai cunoscute rase de caini, aceasta si datorita binecunoscutului serial tv, Lesie.

Dalmatian - rasa de caini inconfundabila datorita aspectului original si foarte populara gratie serialului de desen animat "101 Dalmatieni".

Doberman - rasa de paza dar si de companie; sunt caini temperamentali, extrem de energici si atasati de stapan.

Dog Argentinian - rasa de paza prin excelenta, caine vigilent, necoruptibil, atasat de stapan.

Dog de Bordeaux - rasa de caini de paza dar si de companie; caracter echilibrat; se intelege foarte bine cu copii.

Dog German - o rasa nobila, veche, extrem de atasata de stapan. Se poate considera o rasa atat de paza cat si de companie datorita caracterului sau foarte echilibrat.

Fila Brasilieiro - rasa canina de talie mare care impresioneaza prin forta si frumusete; Este un caine care se carcaterizeaza printr-un puternic instinct protector;

Fox Terrier - o rasa iubita, populara in intreaga lume datorita caracterului sau jucaus si prietenos. Acum este o foarte iubita rasa de companie; in trecut era un veritabil caine de vanatoare.

Golden Retriever - "yellow dog" asa cum i se mai spune in Statele Unite; este un caine de familie foarte popular; la baza sa este caine de vanatoare.

Husky Siberian - cunoscut in Romania drept "cainele cu ochi albastri" este un caine de companie indragit, care la baza sa este un caine de sanie.

Jack Russel Terrier - o rasa de caini energici pretabila pentru orice familie tanara care-si doreste un sufletel curat care stie sa rupa monotonia.

Labrador Retriever - rasa de caini perfect echilibrata, foarte potrivita pentru familiile cu copii mici.

Malamut de Alaska - face parte din familia cainilor de sanie alaturi de Husky Siberian. Este o rasa care are nevoie de mult exercitiu fizic, zi de zi.

Mastino Napoletano - rasa mare de caini, uriasa chiar (masculii pot depasi 100 kg); este o rasa de paza de origine italiana.

Mops - rasa "muta" de caini; se cunoaste faptul ca acesti caini latra foarte putin; este o rasa de caini echilibrata.

Pinscher Pitic - rasa de caini foarte energica, pretabila pentru viata de apartament datorita firului de par scurt si al dimensiunilor corporale reduse.

Pomeranian reprezinta o rasa foarte cunoscuta pe plan international; este o rasa de talie mica pretabila pentru viata de apartament.

Presa Canario este un redutabil caine de paza, rasa binecunoscuta pentru vigilenta si devotamentul de care da dovada.

Rottweiler - rasa de paza dar si de companie, foarte cunoscuta pe plan mondial; se remarca prin atasament fata de stapan si aptitudini deosebite pentru paza.

Saint Bernard - rasa arhicunoscuta pe plan mondial datorita filmului "Beethoven"; este un bun caine de paza si de companie.

Samoyed - rasa de caini cu un caracter echilibrat, atasata de stapan; rasa de preteaza traiului la apartament.

Schnauzer Pitic - rasa de companie cu un aspect original si foarte placut; rasa s-a remarcat datorita unui caracter vesel si echilibrat.

Schnauzer Urias - aceasta rasa se caracterizeaza printr-o inteligenta sclipitoare si prin aptitudinile sale excelente pentru serviciul de paza.

Setter Irlandez - rasa de caini de vanatoare; in ultima perioada aceasta rasa a fost preferata mai mult ca rasa de companie.

Shar-Pei, rasa pe care majoritatea publicului o cunoaste din reclama la crema antirid; la baza cainele Shar-Pei este rasa de paza.

Shih-Tzu - rasa de caini de talie mica pretabila excelusiv pentru viata de apartament; iubeste copii si se intelege foarte bine cu celelalte animale de companie.

Teckel - rasa de vanatoare la baza insa este si un excelent caine de companie pretabil pentru familiile cu copii sau fara.

Terra Nova - caine de paza dar si de companie; iubeste copii foarte mult; ii place sa inoate si sa alerge in aer liber.

Tosa Inu - rasa de caini japoneza, neinfricata si foarte devotata stapanului; se preteaza foarte bine pentru paza.

Vijla Maghiara - reprezinta una din cele mai bune rase de vanatoare din lume; se preteaza pentru vanat de fazan, iepuri, rate etc; in ultima perioada este unul din cainii de companie preferati de multi clienti datorita caracterului sau echilibrat si

Westie - caine de companie foarte popular; reprezinta un partener de joaca ideal pentru copii.

Yorkshire Terrier - rasa de caini de lux; sunt 3 talii disponibile: Toy (max 2 kg la maturitate), Mica ( 2-4 kg ) si Standard ( 4-6 kg ). Se preteaza pentru viata de apartament.

Meniu
TELEKOM | 0766 716 614
VODAFONE | 0728 533 111
ORANGE | 0753 354 920
Contact
TELEKOM | 0766 716 614
VODAFONE | 0728 533 111
ORANGE | 0753 354 920