tour
tour
Ciobanesc de Asia Centrala de vanzare

Ciobanesc de Asia Centrala de vanzare

Ciobanesc de Asia Centrala de vanzare –  o rasa aparuta acum 4000 de ani; caini cu constitutie aspra, puternici, indrazneti, neincrezatori in straini si care se adapteaza usor la diferite conditii climatice. Daca va doriti un catel vigilent, cu instincte teritoriale puternice, aceasta rasa este cea mai pretabila.
Livram puiuti la aproximativ 2 luni astfel incat fiecare exemplar sa aiba minim 2 vaccinari efectuate. Aceasta varsta este si una optima pentru a intra intr-o familie care sa le ofere toata afectiunea necesara unei dezvoltari armonioase.
La maturitate exemplarele noastre vor avea:
-   inaltimea la greaban: masculi 65-78 cm; femele 60-69 cm.
-   greutatea: masculi 55-79 kg;  femele 40-65 kg.
Este important de stiut ca  exemplarele din aceasta rasa au o speranta de viata destul de mare: 12-15 ani. Cu o alimentatie adecvata de-a lungul vietii, afectiune si suficienta libertate de miscare, acesta poate trai chiar si mai mult.


La primirea exemplarului de Ciobanesc de Asia Centrala (Alabai) veti beneficia in mod automat de o serie intreaga de facilitati precum:
-   contract de vanzare si tipicitate a rasei;
-   garantie post-vanzare prin care Canisa Premium asigura in baza contractuala starea de sanatate a catelului: garantie pe boli genetice, garantie pe afectiuni cu etiologie virala si garantie pe boli parazitare;
-  carnet de sanatate in care sunt prezentate toate manoperele medicale realizate puiutului: vaccinari, deparazitari etc. Manoperele medicale sunt realizate de catre medicii nostri veterinari cu cele mai bune produse;
-   pasaport international care serveste la  buna circulatie in afara tarii;
 -  microcip ISO11784/11785 care va ajuta in identificarea exemplarului dumneavoastra in diferite situatii;
-   brosura de alimentatie si vaccinare oferita clientului nostru  pentru a se ghida in cresterea animalutului.
Asiguram transport gratuit pe o ruta prestabilita cu masini special echipate. Lista oraselor de livrare si informatii despre puiutii disponibili va pot fi puse la dispozitie sunand pe numerele afisate pe site sau trimitand un simplu e-mail la canisapremium@gmail.com.
Va asteptam cu drag!
 

Anunturi pe orase